Wie zijn wij

Wij zijn team EasyEtiket,

Wij staan voor eenvoud....


De wetgeving rondom voedselinformatie is ingewikkeld. Met name voor het midden- en kleinbedrijf. Bent u de trotse eigenaar van een bakkerij, slagerij, cateringbedrijf, restaurant, broodjeszaak, poffertjeskraam of verkoopt u eigen gemaakte streekproducten? Bent u verantwoordelijk voor voedselveiligheid binnen een horecagroothandel, cateringbedrijf, schoolinstelling of ziekenhuiskeuken? U zult moeten voldoen aan de Europese richtlijnen rondom etiketteren, allergenenbeheer en voedingswaarden.

Team EasyEtiket kan u daarmee helpen. Onze missie is om u op een eenvoudige en efficiënte manier te helpen bij het voldoen aan de wetgeving. Belangrijker nog dan het voldoen aan de wetgeving, wij helpen u bij het verbeteren van de informatievoorziening richting uw klanten. Dit doen wij met een vast team van medewerkers. Daarnaast werken wij samen met geselecteerde partners in België, Frankrijk en Roemenie. De wetgeving geldt voor alle Europese landen waardoor EasyEtiket inmiddels al in 5 landen wordt gebruikt.  

EasyEtiket is een echt familiebedrijf. Het programma EasyEtiket is ontstaan naar een idee van Ad Cleijsen. Dit idee is uitgewerkt door Edith Cleijsen, Mark Poirters en Marcel Cleijsen. Dit team heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in voedselveiligheid: van HACCP richtlijnen tot de hygiënecode, van etikettering tot allergenenbeheer. Als team hebben we een droom: hoe gaaf zou het zijn als we de toch best ingewikkelde voedingsrichtlijnen benaderbaar kunnen maken voor de ‘bakkerij, slagerij en restauranthouder op de hoek’, lees voor het hele midden- en kleinbedrijf. De grote multinationals hebben een aparte kwaliteit afdeling met voedingsdeskundigen die alleen maar bezig zijn met het maken van voedingswaarde berekeningen, allergenenbeheer en het maken van etiketten. Maar u als MKB ondernemer heeft geen aparte deskundige in huis, u heeft verstand van ‘bakken’. EasyEtiket kan uw helpen te voldoen aan wetgeving en informatievoorziening.

Heeft u vragen over het programma? Wilt u samenwerken met ons? Heeft u behoefte aan meer informatie? Geen probleem, benader ons gerust via het contactformulier

Hoe een IJssalon kan voldoen aan wetgeving met EasyEtiket
Een ijssalon heeft te maken met verschillende regels en voorschriften omtrent voedselveiligheid en etikettering. EasyEtiket biedt een efficiënte manier om aan deze wettelijke eisen te voldoen. Hier is hoe een ijssalon dit kan...