Etiketten software

Bent u op zoek naar software waarmee u etiketten kunt maken? Met EasyEtiket slaat u de spijker op z’n kop. De applicatie draait compleet online, is up to date voor wat betreft de laatste ontwikkelingen rondom wetgeving, is gebruiksvriendelijk, en het stellen van vragen is ook nog eens gratis. 

Daar komt bij dat we kiezen voor lage abonnementsprijzen en er zijn geregeld updates. Wij proberen de wetgeving easy te houden :), het gemak van EasyEtiket en de veelvoud aan functionaliteiten zorgen er voor dat veel mensen kiezen voor Easyetiket. 


Etiketten software: Easyetiket

De basis van deze tool is EasyEtiket, onze etiketten software oplossing waarmee uw recepten kunnen worden beheerd. Maak een allergenenkaart en bereken de voedingswaarde van uw recepten waarmee u al voldoet aan de nieuwe voedingswaarde wetgeving. Maak etiketten waarmee u voldoet aan de nieuwe wetgeving. U kunt er zeker van zijn dat alle wettelijk vastgelegde eisen zoals juiste lettergrootte, dik gedrukt, schuin of opvallend op de juiste manier op uw etiket zichtbaar is.

De verordening schrijft een aantal basis specificaties voor, zoals het vermelden van de aanwezige allergenen, de voedingswaarden van het product, een eventuele invriesdatum, en de naam en adresgegevens van de licentiehouder moet worden vermeld. Ook de vermelding van het land van oorsprong van het primaire ingrediënt en het vermelden van de bewaarvoorschriften zijn onderdeel van de opbouw van het etiket. 

De applicatie wordt door onze licentie houders beoordeeld als EASY. En uiteraard is de etikettensoftware voorbereid op de volgende fase in de verordening, het vermelden op de etiketten van de voedingswaarden per 100g gereed product. Dit onderdeel is vanaf december 2016 van kracht. 


Etiketten software, voor wie?

Easyetiket is nuttig voor wie zich bezig houdt met voedselbereiding en de verkoop daarvan. Zoals u zult weten geldt de nieuwe wetgeving voor fabrikanten van levensmiddelen, maar ook voor de detail- en groothandel. Dit betekent feitelijk dat bakkers, slagers, ijssalons, supermarkten, maar ook kleine ambachtelijke bedrijven welke zelf voedingsmiddelen aanbieden, moeten voldoen aan de nieuwe wetgeving rondom etiketteren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de boerderij die voorverpakte streekproducten verkoopt. EasyEtiket kan deze ondernemers helpen.

Daarnaast zijn restaurants, cateraars, horeca en instellings-keukens vanaf  13 december 2014 verplicht om allergenen-informatie te gaan verstrekken over hun producten. Dit was tot nu toe niet verplicht. Ook deze ondernemers kan EasyEtiket helpen.

De etiketten software is speciaal ontworpen speciaal voor het midden en klein bedrijf, maar inmiddels heeft het zijn kracht ook bewezen bij grotere keten bedrijven. De mogelijkheid om tot een industriële printoplossing te komen zijn aanwezig, afhankelijk van de bestaande etiketten printer. Ga aan de slag. 

Droge stof berekenen
  Ja, dit is "droge" stof, dit wordt een saaie blog ;)  Wat is Droge Stof Bij het analyseren van voeding voor menselijk of dierlijk gebruik is het essentieel om de samenstelling van droge stof te begrijpen. Droge stof verwijst naar het...