Etiketteren wordt een eitje met
Etiketten software

Op zoek naar Etiketten software? Met EasyEtiket slaat u de spijker op z’n kop. De applicatie draait compleet online, is up to date voor wat betreft de laatste ontwikkelingen rondom wetgeving, is gebruiksvriendelijk, en het stellen van vragen is ook nog eens gratis. 

Daar komt bij dat we kiezen voor lage abonnementsprijzen, en met een update strategie waar je als etiketten software gebruiker blij van wordt. Etiketten software is er vandaag de dag in alle soorten en maten. Mede naar aanleiding van de op 13 december 2014 in werking getreden EU verordening 1169/2011 zijn er een aantal nieuwe etiket software oplossingen op de markt gekomen. Maar geen van deze etiketten software werkt met het gemak van EasyEtiket, en biedt zoveel functionaliteiten voor zo weinig geld.


Etiketten software: Easyetiket

De basis van deze tool is EasyEtiket, onze etiketten software oplossing waarmee uw recepten kunnen worden beheerd. Maak een allergenenkaart en bereken de voedingswaarde van uw recepten waarmee u al voldoet aan de nieuwe voedingswaarde wetgeving. Maak etiketten waarmee u voldoet aan de nieuwe wetgeving. U kunt er zeker van zijn dat alle wettelijk vastgelegde eisen zoals juiste lettergrootte, dik gedrukt, schuin of doorgehaald op de juiste manier op uw etiket zichtbaar is.

De verordening schrijft een aantal basis specificaties voor, zoals het vermelden van de aanwezige allergenen, de voedingswaarden van het product, een eventuele invriesdatum, en de naam en adresgegevens van de licentiehouder moet worden vermeld. Ook de vermelding van het land van oorsprong van het primaire ingrediënt en het vermelden van de bewaarvoorschriften zijn onderdeel van de opbouw van het etiket. Lees hier verder over de mogelijkheden van EasyEtiket als allergenentool.

De applicatie wordt door onze licentie houders beoordeeld als State of the Art! En uiteraard is de etikettensoftware voorbereid op de volgende fase in de verordening, het vermelden op de etiketten van de voedingswaarden per 100g gereed product. Dit onderdeel is vanaf december 2016 van kracht. 


Etiketten software, voor wie?

Easyetiket is nuttig voor wie zich bezig houdt met voedselbereiding en de verkoop daarvan. Zoals u zult weten geldt de nieuwe wetgeving voor fabrikanten van levensmiddelen, maar ook voor de detail- en groothandel. Dit betekent feitelijk dat bakkers, slagers, ijssalons, supermarkten, maar ook kleine ambachtelijke bedrijven welke zelf voedingsmiddelen aanbieden, moeten voldoen aan de nieuwe wetgeving rondom etiketteren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de boerderij die voorverpakte streekproducten verkoopt. EasyEtiket kan deze ondernemers helpen.

Daarnaast zijn restaurants, cateraars, horeca en instellings-keukens vanaf  13 december 2014 verplicht om allergenen-informatie te gaan verstrekken over hun producten. Dit was tot nu toe niet verplicht. Ook deze ondernemers kan EasyEtiket helpen.

De etiketten software is speciaal ontworpen speciaal voor het midden en klein bedrijf, maar inmiddels heeft het zijn kracht ook bewezen bij grotere keten bedrijven. De mogelijkheid om tot een industriële printoplossing te komen zijn aanwezig, afhankelijk van de bestaande etiketten printer. Probeer hier EasyEtiket gratis.

 

 

Onze EasyEtiket software werkt compleet online

U kunt kiezen uit meerdere etiketformaten