Deel uw informatie met
Controlpanel

EasyEtiket heeft voor u een control panel ontwikkeld zodat u met leveranciers, klanten en winkels gegevens kunt uitwisselen. U kunt denken aan de volgende praktijkvoorbeelden:

- U heeft meerdere winkels waarmee u uw grondstof- of recept gegevens wilt delen;

- U wilt uw grondstof-informatie automatisch ontvangen van uw leverancier;

- U bent leverancier van producten en u wilt uw grondstof-informatie automatisch delen met klanten;

- U bent cateraar en werkt met meerdere vestigingen waarmee u grondstofgegevens wilt uitwisselen;

- Etc.

In het controlpanel heeft u de mogelijkheid om de grondstoffen en recepten te delen met andere. U kunt hierbij zelf aangeven met welke klant u de grondstof en/of receptinformatie wilt delen en hoe u deze wilt delen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen gemaakte recept delen als grondstofspecificatie met een klant? Of met een collega? Dat is eenvoudig mogelijk via het controlpanel.


Autorisatie

Hierbij kunt u tevens aangeven op welke manier u de gegevens wilt delen. Mag uw relatie de gegevens enkel lezen? Dan kan deze relatie uw specificatie enkel inzien bij afdrukken. Of wilt u dat uw relatie uw recept kan gebruiken in een recept? Ook dat is mogelijk, uw relatie kan de grondstof dan NIET aanpassen, maar uiteraard wel gebruiken. Aanpassingen welke u later toevoegt in uw recept worden automatisch bij uw relatie gewijzigd, zo zijn uw uitwerkingen, maar ook die van uw klant altijd up to date.


Gegevens beheren

Daarnaast kunt u met het control panel uw specificaties beheren. Bijvoorbeeld wilt u van 1 leverancier/fabrikant alle grondstofinformatie verwijderen? Of wilt u alle recepten van een bepaalde soort (gebak, vleeswaren, etc) wijzigen? Dit kan eenvoudig met de functies in het controlpanel. U blijft in control door gebruik te maken van het controlpanel


Meerdere vestigingen?

Binnen EasyEtiket heeft u meerdere abonnementsvormen. U kunt hierbij kiezen voor een PRO Gebruiker. Bent u een PRO gebruiker, dan beschikt u binnen het Controlpanel ook nog over de optie accounts.

U bent een PRO gebruiker wanneer u beschikt over meerdere vestigingen en voor al deze vestigingen EasyEtiket heeft afgenomen. U kunt dan tussen uw vestigingen recepten en grondstoffen uitwisselen op de wijze welke voor u belangrijk is. Wanneer u op accounts heeft geklikt kunt u zelf uw nevenvestigingen aanmaken.

 

 

Selecteer uw grondstoffen....

en deel deze met uw relaties

Maak nevenvestigingen aan, en DEEL :)