E-learning allergenenwetgeving

Door Ad F.L. Cleijsen in Blogs, gepost op 6 January 2019

In 2014/15 is er nieuwe wetgeving ingegaan rondom de verstrekking van voedingsinformatie aan de consument. Deze wetgeving staat vast in allerlei moeilijke teksten en verordeningen (1169/2011). Ik heb de afgelopen jaren veel medewerkers van bedrijven gesproken, van bakkerijen tot restaurants, waarbij het men nog steeds niet helemaal duidelijk is aan welke verplichtingen zij moeten voldoen. 

Om het deze bedrijven eenvoudig te maken heeft EasyEtiket een gratis E-learning ontwikkeld. Volg deze e-learning, en weet wie waaraan moet voldoen. Krijgt men bijv. boetes als men de regels van wetgeving niet helemaal volgt? Ik heb een ijssalon, maar moet ik dan ook mijn klanten kunnen vertellen over de aanwezigheid van allergenen?

Volg de E-learning. Het kost maar even tijd, maar u weet wel direct waar u aan toe bent. Ook voor de toekomst, want wetgeving zal eerder strakker worden gezet, de consument wil weten wat ze eten!

 https://easyetiket.nl/e-learning

Ad F.L. Cleijsen

Kwaliteitsmanager | Auditor | Procesmanager | ondersteuning bij certificering | bij etikettering en allergenenmanagement

Deel deze blog: