Release EasyEtiket 3.0

Door Ad F.L. Cleijsen in Blogs, gepost op 19 May 2022

Team EasyEtiket zit niet stil. 

Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de doorontwikkeling van EasyEtiket. De online omgeving is volledig onder handen genomen om de toenemende vraag, wensen en ideeën van u en andere gebruikers te vervullen.

Met trots lanceren wij versie 3.0. Volledig nieuw, waarbij gewerkt is aan de vereenvoudiging van invoer, snelheid, capaciteit en gebruiksgemak. Uiteraard zijn de beveiligingen ook versterkt, zodat u met vertrouwen uw data in EasyEtiket kan verwerken. 

14 allergenen wetgeving

Ga vanaf 30 mei naar easyetiket.nl en log in om kennis te maken met de vernieuwde versie. Wij hebben geprobeerd het programma zo goed mogelijk te testen alvorens het te releasen. Mocht u vanaf 30 mei onverhoopt toch ergens tegenaan lopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@easyetiket.nl of Whatsapp 06 83 50 80 14.

Op dinsdag 14 juni kunt u gratis deelnemen aan een online informatiebijeenkomst waarbij wij u volledig kennis laten maken met het programma EasyEtiket 3.0. De bijeenkomst start om 14.30u tot ca. 16.00u. Indien u hieraan deel wilt nemen kunt u zich aanmelden via ons contactformulier, wij sturen u vervolgens een uitnodiging met link voor de deelname.

Slowly, but surely

Ad F.L. Cleijsen

Kwaliteitsmanager | Auditor | Procesmanager | ondersteuning bij certificering | bij etikettering en allergenenmanagement

Deel deze blog: