EasyHygiene

Door Ad F.L. Cleijsen in Blogs, gepost op 24 May 2021

Stay tuned......

Team EasyEtiket werkt op dit moment hard aan EasyHygiene. Dit is een online programma waarmee u uw HACCP registratie digitaal inzichtelijk heeft. Van registreren, al dan niet met ondersteuning, tot inspecties. Denk hierbij aan schoonmaakplannen, maar bijv. ook aan temperatuurlijsten.

Dit betekent een complete ondersteuning voor certificering. Met de app registreert u eenvoudig en efficient. Hierdoor heeft u als levensmiddelenbedrijf uw registraties voor auditoren en/of NVWA eenvoudig digitaal inzichtelijk.

Het is niet langer nodig mappen vol papier te bewaren. Met EasyHygiene kunt u slimmer, sneller en veiliger werken. Vanuit de app of website kunt u alle registraties aan auditoren van certificatie instellingen, warenwet tonen op het moment dat u deze nodig heeft.

Binnen een aantal maanden zullen we dit programma online brengen. Hiertoe hanteren we een 'roadmap', wat voor ons de route is naar de stip op de horizon. Wat niet wil zeggen dat we daar van kunnen afwijken. Dit wordt ingegeven door klantvragen.

Waar staat EasyHygiene voor

Het doel is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het terugdringen van uw administratieve lasten. Dit dan weer wel op het gebied van voedselveiligheid. Kortom wet- en regelgeving wordt een hulpmiddel en automatisering helpt u hierbij, waarbij u ook geen zorgen heeft over het bewaren van uw gegevens.

Stay tuned......

Ad F.L. Cleijsen

Kwaliteitsmanager | Auditor | Procesmanager | ondersteuning bij certificering | bij etikettering en allergenenmanagement

Deel deze blog: