Kerstmis komt eraan!

Door Ad F.L. Cleijsen in Blogs, gepost op 23 November 2019

De kerstdagen komen er weer aan. Gezellig samen zijn, en uiteraard genieten van het kerstdiner. Veel thuiskoks kiezen tegenwoordig voor ' kant-en-klare' gerechten van de cateraar. Lekker makkelijk en ook nog eens zeer smakelijk. 

Vorig jaar heeft Catering Wolfs (Berkel-Enschot) in samenwerking met EasyEtiket al haar klanten geïnformeerd omtrent de allergenen en voedingswaarden van de Kerstgerechten welke door hun bereidt zijn en uitgeserveerd.

Het was gewoon een kwestie van doen en eraan beginnen. Een mooie Kerstgedachte zo dachten ze bij Wolfs. Gewoon netjes onze klanten informeren, ongevraagd, niet omdat dat moet, maar omdat we het kunnen. Nu is gebleken dat klanten veel waardering hadden voor deze informatie. Meerwaarde gecreëerd, zonder dat de vraag gesteld was. Maar ook laten zien dat een MKB-er in staat is om op een gelijkwaardig niveau als het grootwinkel bedrijf zorgvuldig te zijn en antwoord te kunnen geven.

U kunt dat ook! 

Voor meer informatie: contact

Ad Cleijsen

https://www.linkedin.com/pulse/cateraar-informeert-haar-klanten-ad-f-l-cleijsen?articleId=6483971992520269824#comments-6483971992520269824&trk=public_profile_article_view

 

Ad F.L. Cleijsen

Kwaliteitsmanager | Auditor | Procesmanager | ondersteuning bij certificering | bij etikettering en allergenenmanagement

Deel deze blog: