Ontwerp module online

Door Ad F.L. Cleijsen in Blogs, gepost op 3 October 2020

In mijn vorige blog schreven we al dat we druk bezig zijn met het ontwikkelen van een Etiket ontwerp module. En we kunnen u melden: de module staat online. Vanaf 05 oktober zal deze beschikbaar zijn voor onze klanten.

De EasyEtiket etiketten worden op allerlei producten geplakt. Van een vierkante bak met ijs, een brood of taart, een fles ketchup, koekjes, cake, eierkoeken, voorverpakte maaltijden, streekproducten, etc. Uiteraard past er geen enkel 'standaard' etiket op al deze producten. U zou graag het etiket kunnen ontwerpen naar eigen smaak:

- met een eigen logo erop

- een keurmerk toegevoegd

- de tekst onder, boven, links of rechts uitgelijnd

- een barcode erop ja/nee

- de lotcode erop ja/nee

- een rond of vierkant etiket

- diverse maatvoeringen

 

Met de ontwerpmodule is dit mogelijk gemaakt. Zie hieronder twee voorbeelden van een etiket aarbeien-ijs

standaard, zonder opmaak:

Standaard etiket

met opmaak,

naar keus de elementen te herschikken in plaats en grootte. Toevoeging van afbeeldingen, etc

Etiket ontwerpen

Het ontwikkelen is nooit af. Na het afronden van deze module gaan we werk maken van het automatisch oproepen van grondstofinformatie, eventueel gekoppeld met grondstof databases van externe partijen. Het invoeren van grondstofinformatie wordt daarmee verleden tijd. Ook een interactieve e-learning staat op ontwikkeling, zodat u eenvoudiger door het programma kunt lopen en tegelijkertijd leert over programma en wetgeving.

Wordt vervolgd. Slowly but surely...

Ad F.L. Cleijsen

Kwaliteitsmanager | Auditor | Procesmanager | ondersteuning bij certificering | bij etikettering en allergenenmanagement

Deel deze blog: